Cégünkről

DOLEX KFT. BEMUTATKOZÁS

A Dolex Kft. 1990 áprilisában alakult, kereskedelmi tevékenység végzése céljából.

A Dolex Kft. 1990 Áprilisában alakult, kereskedelmi tevékenység végzése céljából. A Dolex Kft. már a cég megalapítását megelőzően kialakult hagyományai folytán elsősorban németországi, kiváló minőségű termékek forgalmazását, ill. képviseletét látja el.

Tradíció0%
Minőség0%
Rendelkezésre állás0%

TERMÉKEINK

Tekintse át forgalmazott termékeink típusait.

A termékek köre elsősorban az ipari felhasználókat és végfelhasználókat támogatja. A kereskedelmi képviselet három legfontosabb terméke a WIKUS fémipari szalagfűrész, HELIOS-PREISSER precíziós mérőeszközök, Illetve leányvállalata a HOREX az olcsó kategóriás termékkel jelentünk meg a piacon, illetve a solingeni székhelyű NWS kéziszerszámaival együtt kezdtük a kereskedelmet.

 • WIKUS

  fémipari szalagfűrészek

 • HELIOS-PREISSER

  precíziós mérőeszközök

 • HOREX

  középkategóriás szerszámok

 • NWS

  kéziszerszámok

 • Jaespa

  Fémipari fűrészgépek

A termékek köré ma már a cég komplett szolgáltatásokat alakított ki. A WIKUS szalagfűrészeket a legkülönfélébb alkalmazási területre, saját illetve gyári végtelenítéssel ajánljuk és forgalmazzuk. A legmegfelelőbb eszköz kiválasztásához szakavatott munkatársaink nyújtanak segítséget. Mindez biztosítja, hogy partnereink a fenti üzletágakban teljes körű szolgáltatást kapjanak. A WIKUS gyárat cégünk kizárólagos joggal képviseli Magyarországon. A három fent említett legfontosabb terméket jól egészítik ki a JAESPA fűrészgépek, a KINKELDER holland körfűrésztárcsák, valamint a GUHEMA kézi fűrészlapok.

A gyártók a kor által megkövetelt minőségbiztosítási rendszerekhez kitűnően illeszkednek. Minden partnerünk ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben dolgozik, és világviszonylatban is komoly fejlesztésekkel képviselje életképességét.

A vevőink teljeskörű és gyors kiszolgálása érdekében 2000-ben megnyitottuk új épületünket, amelyben a kor igényeinek megfelelő számítógépes háttérrel és raktárkapacitással állunk tisztelt partnereink rendelkezésére.

Üzletpolitikánk a vevői igények minél teljesebb és gyorsabb kielégítését tartja szem előtt, ennek megfelelően a termékek egy részét raktárról, illetve egyedi igényeknek megfelelően 2-4-hetes határidővel tudjuk szállítani!

A Dolex Kft 2001-ben bevezette és tanúsíttatta az MSZ EN ISO 9001-2000 minőségbiztosítási rendszert.

AKCIÓ